Главная | Регистрация | Вход | RSSЧетверг, 02.05.2024, 12:28

Семейный центр СанЯра

Меню сайта
Наш опрос
Как Вы узнали о нашем центре?
Всего ответов: 40
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2011 » Август » 15 » Запрошуємо діточок віком від 2,5 до 5 років у групу гармонійного розвитку
22:01
Запрошуємо діточок віком від 2,5 до 5 років у групу гармонійного розвитку
Сімейний центр «Сан’Яра»
М.Чернігів пр-т Миру, 243 зуп. «Тичини»
Тел.(0462) 973-800, (050)-9863067
www.sunyara.ucoz.ua
e-mail karpova.rc@gmail.com

ШАНОВНІ БАТЬКИ !
Запрошуємо Ваших діточок віком від 2,5 до 5 років у групу гармонійного розвитку за предметами:
- образотворче мистецтво:
Введення дитини у світ прекрасного через знайомство з витворами природи та мистецтва, навчання основним зображальним прийомам та технікам. Поєднання різних видів діяльності (розвиваючі ігри, колективні та індивідуальні творчі завдання, перегляд слайдів та репродукцій, вивчення явищ природи) допомагає розкрити творчій потенціал дитини.
- англійська мова:
Ми пропонуємо вашій увазі абсолютно незвичні заняття англійською мовою для малюків: на наших уроках можна не вчитися, а просто грати в англійську мову! Пісні, лічилки, змагання,цікаві конкурси, загадкові гості, ляльковий театр, рухливі ігри, книжки-розмальовки – все це допоможе дитині пізнавати ази спілкування англійською мовою.
- йога:
Ігрова гімнастика, танці, йога.
- творча майстерня:
Ліплення із глини, воску, солоного тіста, малювання рідкими фарбам та восковими олівцями, випікання печива, приготування салатів, заняття ремеслами та орігамі. До того ж, програма занять включає в собі не тільки навчання орігамі, але й створення індивідуальних та колективних сюжетно-тематичних композицій, в яких використовуються роботи, виконані в техніці орігамі.
- музика:
Головною метою є розвиток слуху, музичних навичок та виховання музичного смаку з дитинства. Заняття дають дитині змогу засвоїти початкові знання теорії музики через гру та творчість.
а також до групи короткого перебування за вальдорфською методикою.
Вальдорфська система освіти заснована на повазі до дитинства. Її мета – розвинути природні здатності кожної дитини та закріпити віру у власні сили, яка знадобиться їй в дорослому житті. Основою вальдорфської педагогіки є повага до індивідуальності кожної людини, до його свободи та творчих можливостей. Знаючи, що кожна дитина – індивідуальність та має свої особливості та проблеми, вихователі намагаються прискіпливо та уважно спостерігати за дітьми, щоб знайти правильний підхід до кожної дитини та допомогти їй.
В оформленні дитячого садку використовуються гармонійні поєднання кольорів та натуральні матеріали (дерево, вовна, бавовна, льон, шовк, віск). Це дозволяє створити затишну та теплу, домашню атмосферу, в якій діти почувають себе вільно і невимушено.

Початок занять планується з 05 вересня 2011р.
Довідки та запис за тел. 973-800 050 986 30 67
Просмотров: 698 | Добавил: RedCat | Теги: бебі йога, вальдорфскій садочік, групи раннього розвитку | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 elegrerlolo  
0
почерпнул много нового

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
facebook
Социальные сети
Ближайшие праздник
Теги
занятия в группе открытие праздник день рождения коляда фотоотчет поющие души Осознанное Родительство учебный курс Александр Видра беби-йога Йога бебі йога вальдорфскій садочік групи раннього розвитку осознанное родительсво роды без боли роды естественные роды семейный тренинг-ритрит детские развивающие занятия семейный клуб пространственно-ориентированные пра трехъярусная кровать Лена Фокина мягкая школа активный отдых
Случайное фото
Поиск
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • Copyright MyCorp © 2024
    Создать бесплатный сайт с uCoz